Kínálatunkban már megtalálja az új La Sposa 2016 kollekciót is!!!


Engedjék meg, hogy bemutassuk esküvői menyasszonyi ruha szalonunkat, amely több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik. Menyasszonyi ruha kínálatunkban megtalálhatóak modern és klasszikus szabású menyasszonyi ruhák standard és extra méretben is.

Kölcsönzésre kínáljuk 2015-ös menyasszonyi ruhakollekciónkat. Továbbá megtalálhatóak szalonjainkban a világhírű márkák esküvői ruhái , mint az amerikai DEMETRIOS , COSMOBELLA a német WEISE és a spanyol LA SPOSA , SAN PATRICK, MODECA, BLUE BY ENZOANI , BENJAMIN ROBERTS ruhák.

Bő választékkal , szalononként több mint 100 modell közül választhatnak a kedves menyaszzonyok.
További kínálatunkban megtalálhatóak az esküvői kiegészítők: fátylak , kesztyűk , koronák , gyűrűpárnák , esernyők , bolerók , nyakláncok.Továbbá eküvői meghívók és értesítők széles választéka.

Az esküvői és estélyi ruhákat készruháink közül választhatja ki azonnal, kérésre egyedi ruhák elkészítését vállaljuk. Szalonjainkban a készruhákat méretre alakítjuk.
A menyasszonyi ruhák mellett folyamatosan bővülő koszorúslány, alkalmi ruha és estélyi ruha kollekcióinkal várjuk önöket.

Kínálatunk :

  • Báli és estélyi ruhák - olasz BELLA és MUZAFFER márkák.

  • Méretre készített férfi öltözékek kölcsönzésre és eladásra

  • Öltözékek koszorúslányoknak , menyecskeruhák

  • Vőlegény és alkalmi férfi öltözékek : öltönyök , smokingok , frakkok , ingek , mellények , nyakkendők

  • Esküvői cipők menyasszonyok részére

Szolgáltatásaink:

  • Székszoknyák kölcsönzése
  • Esküvői meghívók széles választéka

 

ÉS EZ MIND KEDVEZŐ ÁRON!!!

Az összes itt megjelenített modellünk kipróbálhatóak és megtekinthetőek a megjelölt ruhaszalonban. Információk a nyitvatartási időről és kontaktuscímeink Itt.


Fényképek a kiállításról

Menyasszonyi ruháink márkái:


MCOnet Webdesign